× Libresse кутия с продукти

Съдържание:
  1. Дамски превръзки за цикъл Libresse Ultra Aloe Vera & Camomile Duo 20 бр. – дневни превръзки за нормално течение.
  2. Нощни превръзки Libresse Ultra Extra Night 8 бр. – за сигурна защита при много силно течение, както и през нощта; до 10 часа защита благодарение на по-широките предна и задна част на превръзката в комбинация с допълнителни бариери на повърхността.
  3. Ежедневни превръзки Libresse Normal Black 30 бр. – абсорбиращи ежедневни превръзки, които освен че пасват перфектно по извивките на тялото и попиват в случай на нужда, са и специално създадени за черно бельо!
Получавате всичко това в красива и практична кутия, която може да се използва за съхранение на превръзките вкъщи (в банята или тоалетната).
× Стилно одеяло

Меко и фино вълнено одеяло с нежен десен с оформени ромбчета в розов и бежов цвят, който е перфектното съчетание за всеки уютен дом! Може да се използва, както за стилна завивка за канапето, така и за наметка за прохладните нощи на верандата или за завивка в спалнята. Това луксозно одеяло приляга нежно и ефирно по тялото, така че да се пренесете с удоволствие в света на сънищата. С дълги ресни, които придават допълнително разкош на олекотеното одеяло. Размери 140 на 200 см. Произведено в България!
× Барбарон

Барбарон Ябълка е с кръгла форма и прилича на голяма топка, запълнена на 70 % от целия си обем с меки подвижни мъниста, които се наместват спрямо тялото и придават уникален комфорт съчетан със страхотна визия.

С изключително ергономичната си форма, Барбарон Ябълка е подходящ за деца над 5 години и възрастни без ограничение.

*Посочените в уебсайта и на рекламните материали на Кампанията изображения на наградите са с излюстративен характер.
*Посочените в уебсайта и на рекламните материали
на Кампанията изображения на наградите са с излюстративен характер.